Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Gusta Kullberg

"Waterwerken" voor vijvers. 

'Waterwerk' is de verzamelnaam voor drijvende sculpturen. Ze zijn ontworpen met het idee dat er kikkers op kunnen zitten.

Als de omstandigheden gunstig zijn zullen kikkers graag opwarmen in de zon en gebruik maken van de waterwerken als zonneplek. Vooral de groene kikker houd van oevers met enige beschutting, maar toch voldoende openheid om te zonnen.

Op een geschikte plek zijn zonnende kikkers een leuke bijkomstigheid, en bij afwezigheid van kikkers, drijft er een kunstwerk in uw vijver.

De makers:

Jeannette Ephraim en Gusta Kullberg hebben eerder samengewerkt en samen geëxposeerd. Daaruit is het gezamenlijke idee ontstaan om waterwerken te gaan maken. Ieder van hen maakt eigen ontwerpen en zo zijn er twee stijlen te ontdekken in het assortiment waterwerken.

Het materiaal:

De waterwerken zijn gemaakt van polyester, gevuld met PU schuim, en kunnen niet zinken. De waterwerken zijn komend seizoen te zien bij verschillende expositie´s en in modeltuinen. Zie ook http://www.jeplights.nl/categories/WATERWERK-/